Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Φερνάντεζ: «Πολύ κοντά στον Αρη»

Το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αρη, όπως αποκλειστικά έχει γράψει εδώ και τρεις ημέρες η εφημερίδα «Metrosport», αποκάλυψε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolisο Βάσκο Φερνάντεζ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, αποκάλυψε αρχικά: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά, η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμη. Η αλήθεια όμως είναι πως θέλω να παίξω στον Αρη, γιατί είναι πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα». Σε ερώτημα για το αν υπάρχει προφορική συμφωνία για να βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε: «Δε μπορώ ακόμη να αποκαλύψω και να εγγυηθώ αν θα έρθω στην πόλη σας. Ας περιμένουμε πρώτα να κλείσει οριστικά η συμφωνία, γιατί δεν είμαστε ακόμη στο 100%».

Σχετικά με τους λόγους που τον έπεισαν –όπως όλα δείχνουν- να αγωνιστεί στη Football League 2 με τη φανέλα του Αρη, επεσήμανε: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Συμβαίνει πολύ συχνά ένας παίκτης να παίζει σε διάφορες κατηγορίες. Στην προκειμένη περίπτωση, με έπεισε το πρότζεκτ των ανθρώπων του Αρη, που έχουν ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά, έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία και θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: