Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Όλοι ηγέτες…»

Την εκτίμηση ότι όλοι οι παίκτες της Βέροιας είναι το ίδιο, ανεξαρτήτως ονομάτων, εξέφρασε ο Ραούλ Μπράβο. «Να νικήσει τα υπόλοιπα ματς αλλά να χάσει από εμάς», ευχήθηκε στον Μίτσελ!

«Όλοι ηγέτες…»
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραούλ Μπράβο στη Nova:

Για το ρόστερ της Βέροιας:

«Έχω εκπλαγεί με την ποιότητα που συνάντησα στο ρόστερ και κυρίως μεσοεπιθετικά, υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Αν καταφέρουμε να βρούμε την ισορροπία σε άμυνα και επίθεση θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη.

Δεν μπορούμε να νιώθουμε πίεση από το 2/2 αλλά οι στόχοι δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Οι δύο νίκες είναι πολύ καλές αλλά αυτό δεν μας προσθέτει βάρος. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό να εξασφαλίσουμε την εύκολη παραμονή και να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε Το να λέμε τώρα πως πρέπει να τερματίσουμε στο πρώτο μισό του πίνακα ή να μπούμε στα πλέι οφ είναι άτοπο. Πρώτα να εξασφαλίσουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ να κάνουμε και βλέπουμε από εκεί και πέρα».

Για το ματς με την Κέρκυρα:

«Θα είναι δύσκολο ματς με την Κέρκυρα, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά αυτό που βλέπω είναι πως πρέπει να είμαστε καλά στην άμυνα. Αν καταφέρουμε να έχουμε το μηδέν πίσω, τότε με την ποιότητα που υπάρχει μπροστά θα προκαλέσουμε ζημιές σε πολλές ομάδες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε 90 λεπτά, να είμαστε αφοσιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και επιθετικά πιστεύω πως θα διεκδικήσουμε πολλούς βαθμούς με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε».

Για το αν νιώθει ηγέτης της ομάδας:

«Είναι ένας ρόλος που δεν έχω σκεφτεί αν θα πρέπει να τον αναλάβω. Έχω έρθει στη Βέροια για να δουλέψω πολύ σκληρά και να παραθέσω τις εμπειρίες μου στους συμπαίκτες μου. Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει και οι 11 να βγάζουμε από μέσα μας έναν ηγέτη. Να πηγαίνουμε όλοι μέχρι θανάτου σε όλα τα παιχνίδια γιατί έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες».

Για την επιλογή του να γυρίσει στην Ελλάδα:

«Λατρεύω την Ελλάδα, μου αρέσει πολύ σαν χώρα αλλά μου αρέσει και το πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσεις τα πρώτου επιπέδου πρωταθλήματα (αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό) θεωρώ πως το ελληνικό είναι πολύ ποιοτικό, είναι δυνατό, ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζω πολύ καλά. Η φιλοξενία ήταν άψογη από τους Έλληνες προς το πρόσωπο μου και έτσι δεν το σκέφτηκα πολύ για να γυρίσω.

Το θέμα είναι τι στόχους βάζεις σε προσωπικό επίπεδο. Πέρυσι αγωνίστηκα για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αλλά καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Στη Βέροια μου δίνεται η ευκαιρία να θέσω κάποιους προσωπικούς στόχους και όταν καταφέρνεις μέσα από την ομάδα να πετυχαίνεις και τους ατομικούς σου στόχους τότε αυτό είναι πολύ καλό».

Για το πώς βλέπει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια. Είναι η ομάδα που στέκεται καλύτερα οικονομικά από οποιαδήποτε άλλη. 'Έχει μεγάλα ονόματα, ποδοσφαιριστές ποιοτικούς και υψηλού επιπέδου. Παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Μίτσελ:

«Εύχομαι στον Μίτσελ να κερδίσει όλα τα ματς εκτός από αυτά κόντρα στη Βέροια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: