Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Δεν «καίγονται» Μαυρίας-Παναθηναϊκός!

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Χάρης Μαυρίας, ενώ δεν θα είναι στα άμεσα πλάνα των «πράσινων» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, σύμφωνα με την «SportDay».

Δεν «καίγονται» Μαυρίας-Παναθηναϊκός
Πρόσφατα αναπτύχθηκε η φήμη ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Μπορεί ο 20χρονος να μην τα πηγαίνει καλά στην Σάντερλαντ και να ακούγεται έντονα στην Αγγλία ότι η ομάδα του θα του βάλει… πωλητήριο, αλλά δύσκολα θα τον δούμε άμεσα ξανά με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Από την πλευρά του ο παίκτης δεν «ψήνεται» να γυρίσει τον χειμώνα στους «πράσινους» και στην Ελλάδα γενικότερα, ενώ έχει καλό συμβόλαιο (από οικονομικής πλευράς) με τις «μαυρόγατες» που λήγει το 2016. Ούτε καν να επιστρέψει ως δανεικός φαίνεται πως σκέφτεται αυτήν την στιγμή.

Ούτε ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά να αποκτήσει έστω και για ένα εξάμηνο, τον νεαρό εξτρέμ. Έχει αποφασιστεί ότι θα ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά θα γίνουν κινήσεις για έναν μέσο (τον Αμπέντ ή με αυτά τα χαρακτηριστικά) και έναν επιθετικό. Ίσως πέσει στο τραπέζι και το θέμα του κεντρικού αμυντικού, αλλά θα συζητηθεί ξανά αργότερα το συγκεκριμένο ζήτημα. Για παίκτη στα «φτερά» πάντως δεν ψάχνονται ο Παναθηναϊκός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: