Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Έναν... δικό του βρίσκει ο Ολυμπιακός!

Μόνο ο Μανώλης Τζανακάκης είναι στην αποστολή του Εργοτέλη για το ματς με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους εξίσου δανεικούς Βλαχοδήμο και Λυκογιάννη. Ακόμα τέσσερις στο «απουσιολόγιο» των Κρητικών.

Έναν... δικό του βρίσκει ο Ολυμπιακός
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και στην αποστολή των Κρητικών υπάρχει μόλις ένας απ' τους «ερυθρόλευκους» δανεικούς.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο ο Μανώλης Τζανακάκης έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους Πειραιώτες (σ.σ. έχει παραχωρηθεί δανεικός), σε αντίθεση με τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Μπάμπη Λυκογιάννη που αναμενόμενα έμειναν εκτός.

Επιπλέον, στο «απουσιολόγιο» του Παύλου Δερμιτζάκη βρίσκονται και οι Κώστας Καζναφέρης, Νώντας Παντελάκης, Ιγνάθιο Φίντελεφ και Ροκ Στράους, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Αναλυτικά η 19άδα: Καβουσάκης, Πίτσος, Σαϊνάτι, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Μπαμ Μπαμ, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς, Μπουρσέλης, Παμλίδης, Λεονάρντο, Χαντί, Γκέντσογλου, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Μέγι και Τσέρνι.

Όσον αφορά στην τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη προ Ολυμπιακού, περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα σε περιορισμένο χώρο και ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: