Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Από το πουθενά… Νικλητσιώτης!

Μέχρι και την Πέμπτη (16/10), η παρουσία του Γιώργου Νικλητσιώτη κρινόταν εξαιρετικά αμφίβολη για το ματς με τον Πανθρακικό, εν τέλει όμως συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Νίκης Βόλου.

Από το πουθενά… Νικλητσιώτης
Να σπάσει το… ρόδι και πάρει τους πρώτους/τον πρώτο της βαθμό στην Σούπερ Λίγκα θέλει η Νίκη Βόλου, η οποία θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο ματς της έβδομης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμα και ο Γιώργος Νικλητσιώτης που θεωρούταν μέχρι και την Πέμπτη (16/10) ως -σχεδόν- δεδομένη απουσία στο «στρατόπεδο» του Παναγιώτη Τζαναβάρα (σ.σ. δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης), τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» στην Σαββατιάτικη (18/10) αναμέτρηση.

Αναλυτικά η 20άδα: Ταΐρης, Ταμπάκης, Ροτζέριο, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Τζιώρας, Λάουξ, Ίβενς, Καρασαλίδης, Αργύρης, Μαχλελής, Τσουκάνης, Μαρινάκης, Παπουτσογιανόπουλος, Μουζακίτης, Μέτσε, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Σταμπολζίεφ.

Στο «απουσιολόγιο» του τεχνικού της ομάδας του Βόλου βρίσκονται μόλις δυο παίκτες. Ο λόγος για τους Νίκο Αργυρίου και Γιάννη Σωτηράκο. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος έμεινε έξω για λόγους τακτικής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: