Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Δεν χάνει κανένα ματς ο Μπέιλ!!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα γίνει σήμερα πρώτος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης σε συμμετοχές τη φετινή σεζόν, στο αποψινό παιχνίδι με τη Λεβάντε για την 8η αγωνιστική της Primera Division.

Δεν χάνει κανένα ματς ο Μπέιλ
Απόψε ο Γκάρεθ Μπέιλ θα γίνει ο μόνος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Θα μπορούσε και ο Σέρχιο Ράμος να είναι στη σχετική λίστα, αλλά λόγω ενός τραυματισμού ο Ουαλός μεσοεπιθετικός περνάει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» έχει δώσει δώδεκα ματς από την έναρξη της σεζόν και ο διεθνής άσος δείχνει ασταμάτητος. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει αντικαταστήσει τον Μπέιλ σε δύο αγώνες (με την Ατλέτικο και τη Λα Κορούνια) και έτσι έχει παίξει σε 10 ενενηντάλεπτα.

Συγκεκριμένα, ο Ουαλός μετράει 1.049 λεπτά, με τον Κασίγιας να είναι στη δεύτερη θέση με 990΄ και τον Ράμος με 984΄.

Παρότι ο Ιταλός τεχνικός έχει κάποιες ανησυχίες για την αγωνιστική κατάσταση του 25χρονου παίκτη (που έπαιξε στα δύο παιχνίδια με Βοσνία και Κύπρο), όλα δείχνουν θα ξεκινήσει κανονικά και σίγουρα δεν πρόκειται να απουσιάσει από τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα.

Σε αυτό το διάστημα ο διεθνής άσος έχει σκοράρει πέντε φορές, τέσσερις για το πρωτάθλημα και μία φορά για το Champions League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: