Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Με καλές άμυνες πήραμε τη νίκη»

Οι καλές άμυνες που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στην τέταρτη περίοδο, του έδωσαν τη νίκη (84-77) απέναντι στην Τουρόβ, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Με καλές άμυνες πήραμε τη νίκη»
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έχασε τη συγκέντρωσή του και γι’ αυτό χρειάστηκε κάποιες καλές άμυνες στην τέταρτη περίοδο για να πάρει τη νίκη (84-77) απέναντι στην Τουρόβ, όπως είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που παίζει ακόμα και με πέντε σουτέρ στο παρκέ. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, αλλά σε εκείνο το σημείο άρχισαν να τρέχουν εκείνοι και σταματήσαμε εμείς κι αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Αλλά με 2-3 καλές άμυνες στην τελευταία περίοδο καταφέραμε να νικήσουμε τον αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Για τα κενά διαστήματα στην άμυνα: «Είναι πολύ νωρίς για εμάς για να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε πραγματικά να είμαστε. Ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο».

Για το τι περίμενε από τον Διαμαντίδη: «Περιμέναμε να κερδίσουμε τον αγώνα, έχει εμπειρία και έχει τις λύσεις για να παίξει στο τέλος. Όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα».

Για τον Σλότερ: «Είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις ‘’1’’ και ‘’2’’. Είναι καλύτερα για εκείνον και για εμάς όταν παίζει ως σούτινγκ γκαρντ. Όταν παίζει ως πόιντ γκαρντ χάνει ενέργεια. Κι έτσι χάνει την ποιότητα που έχει να σουτάρει και να παίζει ένας εναντίον ενός. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παίζει και στο ‘’1’’ και στο ‘’2’’». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: