Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αγωνία και… κόντρα για Ντιέγκο Κόστα!!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο Κόστα να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 3 εβδομάδες, σύμφωνα με την «Telegraph», και o Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε με τους χειρισμούς του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Αγωνία και… κόντρα για Ντιέγκο Κόστα
Τρεις εβδομάδες είναι πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ντιέγκο Κόστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Telegraph».

Όπως γράφει βρετανική εφημερίδα, ο διεθνής Ισπανός και πρώτος σκόρερ της Τσέλσι στη φετινή Premier League έχει αποκομίσει ένα χτύπημα στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την εθνική Ισπανίας.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάζετια ανήσυχος και εκνευρισμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και επιρρίπτει ευθύνες στον προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Ναι, η ισπανική ομάδα έπαιξε στο Λουξεμβούργο την περασμένη Κυριακή. Τους έδωσα τον Ντιέγκο Κόστα, τον Φάμπρεγας και τον Αθπιλικουέτα. Τους έδωσα δύο ημέρες ρεπό, τη Δευτέρα και την Τρίτη, οπότε έπρεπε να εμφανιστούν στην προπόνηση της Τετάρτης στις 3 το μεσημέρι. Και ο Ντιέγκο ήταν εδώ τη Δευτέρα στις 9 το πρωί. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο δυνατός ήταν για να είναι εδώ στις 9 το πρωί της Δευτέρας», ήταν σχόλιο του Πορτογάλου προπονητή του βρετανικού συλλόγου στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: