Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πρίφτης: «Έξτρα κίνητρο με ΠΑΟΚ»

Αναμφίβολα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερο για τον Άρη, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Πρίφτης. «Έξτρα κίνητρο με ΠΑΟΚ», τόνισε. Το «κλειδί» της νίκης επισήμανε ο Βασίλης Σίμτσακ.

Πρίφτης: «Έξτρα κίνητρο με ΠΑΟΚ»
Το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό για τους Θεσσαλονικείς οπαδούς και αν μη τι άλλο δίνει έξτρα κίνητρο και στις δύο ομάδες για να πάρουν τη νίκη, όπως τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων», Δημήτρης Πρίφτης.

Η σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση για την πόλη και τους οπαδούς των δύο ομάδων. Αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο σε όλους μας για να παλέψουμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα όμως, είναι μία αναμέτρηση όπως οι υπόλοιπες 26 της κανονικής περιόδου και θα την αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που θα δείξουμε σε κάθε αντίπαλο».

Το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Τα λάθη του αγώνα, η συγκέντρωση και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος».

Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ισχυρή ομάδα, μία ομάδα EuroCup με βαθύ ρόστερ που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για την εποχή. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό το ματς».

Πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Οι σωστές αποφάσεις την ώρα του αγώνα είναι ένα από τα πρώτα «πρέπει» για μας και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ παραδέχτηκε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο επιβεβαίωσε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη και ξέρει πως θα την πάρει.

Η σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Βλέπουμε το ματς σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να το δούμε διαφορετικά. Στόχος είναι μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ελευσίνα να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον κόσμο μας».

Το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της θα έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει το ντέρμπι. Είναι το κομβικό σημείο της αναμέτρησης».

Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα στο μισό γήπεδο, έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες, αλλά και ξένους που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα».

Πού θα στηριχτεί ο Άρης: «Εμείς θέλουμε να πιέσουμε πολύ στην άμυνα, ώστε απ’ αυτήν να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που μας είπε ο κόουτς, θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι. Θέλουμε να περιορίσουμε στο σετ παιχνίδι τα ατού του αντιπάλου και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: