Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Λαφαγέτ: «Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό»

Η προοπτική να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, οδήγησαν τον Όλιβερ Λαφαγέτ να πει «όχι» στη Βαλένθια και να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Λαφαγέτ: «Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ στον Τύπο της Ισπανίας. Ο Αμερικανός, με το διαβατήριο Κροατίας, τόνισε πως απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Βαλένθια λόγω των «ερυθρολεύκων», ενώ στη συνέχεια είπε πως ο Μίλαν Τόμιτς είναι προπονητής που δίνει κίνητρο στους παίκτες.

«Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και δεν ήθελα να τη χάσω. Εδώ έχω τη δυνατότητα να κατακτήσω την Ευρωλίγκα», δήλωσε αρχικά ο Όλιβερ Λαφαγέτ στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, όπου στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στη νίκη επί της Βαλένθια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, καθώς είναι πολύ σημαντική. Η Βαλένθια έπαιξε καλά, αλλά εμείς ήμασταν λίγο καλύτεροι στο τέλος. Πραγματικά ήταν λίγο περίεργο που έπαιξα ως αντίπαλος στο “Φοντέτα”. Η Βαλένθια είναι από τις σκληρές ομάδες της Ευρωλίγκας και πιστεύω πως μπορεί να βρίσκεται στο TOP 16».

Στη συνέχεια, ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τον Μίλαν Τόμιτς: «Ακόμη έχουμε δουλειά μπροστά μας, καθώς δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που επιθυμούμε. Είμαι χαρούμενος με τον Μίλαν Τόμιτς, καθώς είναι ένας προπονητής που σου δίνει κίνητρο και ελευθερίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: