Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τελικά «ετοιμοπόλεμος»

Ανέβασε ρυθμούς κι εν τέλει κρίθηκε έτοιμος. Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι κανονικά στην αποστολή του Πανθρακικού για το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Τελικά «ετοιμοπόλεμος»
Προετοιμασία τέλος, ώρα για ματς! Ο Πανθρακικός ταξιδεύει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη -στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας- και θα έχει στο δυναμικό του, τον Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Εντός της εβδομάδας, ο Τούρκος μέσος είχε ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η 18άδα: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Σερφά, Μπαϊκαρά, Ζδράβος – Ρίζος, Καθάριος, Τζάνης, Κάσες, Χασομέρης, Ίγκορ, Πέρεζ, Μεχία, Ντιγκινί και Τσουμάνης.

Στα πλάνα του τεχνικού των Θρακιωτών δεν βρίσκονται οι Θανάσης Παπαγεωργίου, Ούσι Οκάτσι, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Τάσος Φραγκούλης και Χακίμ Αράμπα, για διαφορετικούς λόγους.

Όσον αφορά στην τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού, εστίασε στις στημένες φάσεις, τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: