Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Με επιθετικές βλέψεις!

Με σύστημα 4-4-2 ετοιμάζεται να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θέλοντας να σπάσει την κλειστή άμυνα των Κρητικών. Φανέλα βασικού για Καρέλη, Κλωναρίδη.

Με επιθετικές βλέψεις
Την εκτίμηση ότι το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ κρύβει παγίδες έχει μεταφέρει ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες, όπως δήλωσε και χθες στη Nova.

Πρώτα από όλα η ομάδα προέρχεται από διακοπή μακριά διαρκείας και δεύτερον οι Κρητικοί αναμένεται να παίξουν αρκετά αμυντικά, αφού ο Τζενάρο Γκατούζο θα τοποθετήσει πέντε αμυντικούς στα μετόπισθεν.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους «πράσινους», αφού το 4-3-2-1 για τα δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα και τα ματς στην Ευρώπη.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τους Ηρακλειώτες η διάταξη του «τριφυλλιού» θα είναι σε σχήμα ρόμβου με επιθετικό δίδυμο πιθανότατα τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη. Στα χαφ θα είναι οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς και Ατζαγκούν, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ντίνας.

Δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί – ξεκουραστεί ο Πράνιτς, ο οποίος έπαιξε και στα δύο παιχνίδια της εθνικής Κροατίας εν όψει των αγώνων με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τους Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή, προπονήθηκαν κανονικά χθες και τέθηκαν στη διάθεση του Αναστασίου για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: