Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Σκαραφίγκας: «Να πάρουμε τη νίκη»

Ικανός για να φύγει με τους δύο βαθμούς από την έδρα του Απόλλωνα Πατρών είναι ο Πανελευσινιακός, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα. «Να πάρουμε τη νίκη», τόνισε. Τι δήλωσε ο Περικλής Δορκοφίκης.

Σκαραφίγκας: «Να πάρουμε τη νίκη»
Πρωτίστως, ο Πανελευσινιακός θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, ωστόσο στο μυαλό της ομάδας βρίσκεται η νίκη, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη και παραδοσιακή ομάδα στην Α1. Είναι η δεύτερη αγωνιστική και όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη ή τουλάχιστον να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Πιστεύω πως το κλειδί της αναμέτρησης είναι ο έλεγχος του ρυθμού και για εμάς αλλά και για τον Απόλλωνα», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου της Ελευσίνας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Περικλής Δορκοφίκης επισήμανε το δύσκολο έργο που θα έχει αυτός και οι συμπαίκτες του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, αλλά παραδέχτηκε πως θα… κυνηγήσουν τις πιθανότητες που έχουν.

«Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Η Πάτρα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ειδικά μέσα στην έδρα της, ότι παίζει πολύ δυνατά, τρέχει πολύ το παιχνίδι και σουτάρει πολλά τρίποντα. Εμείς είδαμε τα λάθη μας απέναντι στον Άρη την πρώτη αγωνιστική, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως για αυτήν την περίοδο και με πολλά προβλήματα στην προετοιμασία είχαμε αρκετά χρονικά διαστήματα στα οποία παίξαμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι το παιχνίδια είναι δύσκολο αλλά πιστεύουμε πολύ σε εμάς, θέλουμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά και όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί», ήταν τα λόγια του 34χρονου φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: