Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγή πλάνων!

Η απουσία του Ανάκογλου αναγκάζει τον Δέλλα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οπισθοχώρηση για Μάνταλο. Παραμένει στην θέση του ο Μπαρμπόσα.

Αλλαγή πλάνων
Ελαφρώς διαφοροποιημένη από την πρεμιέρα της Football League και σχετικά με το πώς σχεδίαζε να την παρατάξει ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Δημήτρης Ανάκογλου κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ΄ ότι αρχικά φαινόταν και για την ακρίβεια πιο ύπουλος, με αποτέλεσμα να μην παρθεί το ρίσκο και ο 23χρονος μέσος να μείνει εκτός αποστολής.

Ο 38χρονος τεχνικός θα έχει, όπως αναμενόταν, σε αυτό τον ματς τον Σταύρο Μάνταλο, αλλά αναγκαστικά δεν θα τον χρησιμοποιήσει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Άλεξ Ντακόλ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα καλύψει το κενό του Ανάκογλου και θα έχει πλάι του τον Κορδέρο. Ο Μπαρμπόσα θα παραμείνει σε ρόλο επιτελικού και στα «φτερά» θα είναι λογικά οι παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Παναιγιάλειο… οι Πλατέλλας, Ντούνης.

Ως γνωστόν ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της αποβολής του προς το φινάλε της αναμέτρησης στο Αίγιο.

Εκτιμήθηκε ότι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να είναι σε κατάσταση να προσφέρει στην ομάδα. Ο Κροάτης επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη και μέχρι χθες φαινόταν ότι είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στην αποστολή. Το γεγονός όμως ότι δεν είναι τελικά, παρότι ο Ντακόλ είναι ο μοναδικός επιθετικός που θα έχει ο τεχνικός της ΑΕΚ, λέει πολλά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: