Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ραΐκοβιτς: «Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό»

Στο… βάθος του ρόστερ του Παναθηναϊκού και την αστοχία στις βολές απέδωσε κατά κύριο λόγο την ήττα της Τουρόβ, ο προπονητής της, Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς.

Ραΐκοβιτς: «Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό»
Μπορεί να βγήκε απογοητευμένος απ’ το παρκέ του ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του. Στο βάθος των πρασίνων και την αστοχία απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο κόουτς της Τουρόβ που έδωσε σύνθημα για νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση και το μπάσκετ που παίξαμε, καθώς εκπροσωπούμε όλη την Πολωνία. Ορισμένα πράγματα έκαναν τη διαφορά.

Πρώτα απ’ όλα ο πάγκος του Παναθηναϊκού. Δεύτερον οι βολές που ήμασταν άστοχοι. Αν θες να νικήσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, θα πρέπει να είσαι εύστοχος. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο πάρα πολύ. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα καταφέρουμε κάτι στην Ευρωλίγκα. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να πετύχουμε κάτι στη διοργάνωση»
, είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: