Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

«Μικρό προβάδισμα ο Άρης»

flevarakis
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Κώστας Φλεβαράκης.
Μίλησε για το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για τη νέα χρονιά στα Τρίκαλα και για το παιχνίδι με τον Κορόιβο Αμαλιάδας τόνισε:
«Είναι μια σεζόν δύσκολη στα Τρίκαλα, αλλά παλεύουμε και μέσα απ’ όλα αυτά θα πρέπει να βρούμε την αισιοδοξία. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Κορόιβο Αμαλιάδας είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και θα υπάρχει ο ενθουσιασμός. Θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό όπως και πέρσι, καθώς τέτοια παιχνίδια τα κουβαλάς σε όλη τη σεζόν».
Για το Άρης-ΠΑΟΚ και την αίγλη που λείπει προσέθεσε:
«Μπορεί να μην έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών, αλλά αν δούμε τα πρόσφατα χρόνια θα είναι πιο ενδιαφέρον από αυτά που μας έχουν συνηθίσει. Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει καλύτερη ομάδα και έχει τα φόντα για το βήμα παραπάνω. Και ο Άρης είναι πιο δυνατός σε σχέση με πέρσι και το είδα στο μεταξύ μας φιλικό. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον».
Για την απουσία τον Τόμας είπε:
«Ο Τόμας είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι ένα παιδί το οποίο μου άρεσε, αλλά νομίζω πως στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Άρης έχει κι’ άλλα παιδιά τα οποία θα μπορούν να βοηθήσουν. Φυσικά και δεν είναι το καλύτερο να χάνεις έναν αθλητή στον οποίο βασίζεις ένα μεγάλο κομμάτι της επίθεσης».
Για τον Αντεγκμπόγιε υπογράμμισε:
«Ο Αντεγκμπόγιε είναι ένα άλλο στυλ παίκτη και ο Δημήτρης Πρίφτης ξέρει καλύτερα. Ο Αντεγκμπόγιε έχει περάσει από το ελληνικό μπάσκετ και έτσι ο χρόνος προσαρμογής του θα είναι μικρότερος».
Για τις δηλώσεις του Χαραλαμπίδη το ότι δεν είναι κουρασμένοι υποστήριξε:
«Αν το λέει ο Χαραλαμπίδης, τότε μετράει. Ο πρωταγωνιστής είναι και αυτό που μετράει είναι το πώς αισθάνονται. Η ψυχολογία του ΠΑΟΚ, ξεκουράζει τους αθλητές. Υπάρχει και η εμπειρία στον ΠΑΟΚ και ξέρουν να διαχειρίζονται παιχνίδια και την κούραση και είναι ένα μικρότερο πρόβλημα για τον ίδιο».
Για το «Nick Galis Hall» απάντησε:
«Είναι ένα γήπεδο το οποίο το έχω ζήσει απ’ όλες τις πλευρές και για μένα παραμένει ακόμη από τα καλύτερα γήπεδα όσον αφορά την έδρα. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον Άρη. Μάλιστα, ο κόσμος θα αγκαλιάσει το μπάσκετ, όταν δει πραγματικά πως οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, έχουν στόχο να ξεφύγουν από την μετριότητα και να κάνουν βήματα παραπάνω».
Τέλος για το αν έκανε κάποια πρόβλεψη κατέληξε:
«Δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα τον Άρη, λόγω της έδρας. Ωστόσο σαν τρίτος έχω σπάσει τη συγκεκριμένη έδρα και ακόμη και τώρα είναι δύσκολο. Όπως προείπα, ο ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία και οι αθλητές του έχουν παίξει σε τέτοιες έδρες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: