Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Με ένα... κάρο προβλήματα!!

Με… δεμένα τα χέρια για τον Γιάννη Χριστόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον Πλατανιά, στο πλαίσιο του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη.

Με ένα... κάρο προβλήματα
Πολλά είναι τα προβλήματα για τον Γιάννη Χριστόπουλο, καθώς η προπόνηση της Παρασκευής στον Πλατανιά ολοκληρώθηκε με απουσίες.

Ο Εβγκέν Νέπλιακ επέστρεψε από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Κ21 της Ουκρανίας λαβωμένος, καθώς διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από οίδημα στο λαγονοψοΐτη και θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Από οστικό οίδημα ταλαιπωρείται ο νεαρός τερματοφύλακας, Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του.

Λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν προπονήθηκε την Πέμπτη ο Εμιλιάνο Σέχου, ενώ ο Μπερνάρ Ονάνγκα, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα του Κονγκό, δεν θα έρθει στη χώρα μας την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο, καθώς προέκυψε πρόβλημα με την αεροπορική του πτήση.

Στα πολλά αρνητικά νέα έρχεται να προστεθεί και ένα καλό, αυτό του Οσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και στους δύο αγώνες της εθνικής ομάδας του Μάλι με την Αιθιοπία (στις 11 και 15 Οκτωβρίου) και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: