Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Πλησιάζουν οι… μπουλντόζες!!

Αναγνωρισμένη και από την πολεοδομία είναι πλέον η «Αγια-Σοφιά» και τώρα απομένει ένα ακόμη βήμα, ώστε να γίνει εφικτή η έναρξη των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πλησιάζουν οι… μπουλντόζες
Μια πολύ σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το γήπεδο που σχεδιάζει να χτίσει η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης που έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους τον νόμο του Κράτους πήραν και τους όρους δόμησης από την πολεοδομία της Νέας Ιωνίας, όπως αναφέρεται στην «Ώρα για Σπορ» με αποτέλεσμα το όνειρο της «Αγια-Σοφιάς» να είναι ακόμη πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Για να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο πρέπει αν ξεπεραστεί ένα ακόμη εμπόδιο…. Να βγει η οικοδομική άδεια. Από την ΠΑΕ λένε ότι οι διαδικασίες στο συγκεκριμένο θέμα προχωράνε τον τελευταίο καιρό με ταχύτατους ρυθμούς.

Η «Δικέφαλος 1924», όπως και οι άνθρωποι της «DIMAND» είναι σε συνεχή επαφή με τους μελετητές της ΔΟΚΚ (Διεύθυνση Οικοδομικού και Κτιριολογικού Κανονισμού), που έχουν δείξει την ικανοποίηση τους με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δοθεί η έγκριση από την αρχιτεκτονική επιτροπή, που θα αποτελεί προάγγελο της οικοδομικής άδειας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: