Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Σπανούλης: «Οι δύσκολες στιγμές είναι για τους νικητές»

Τη δουλειά του Μίλαν Τόμιτς, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, εξήρε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια.

Σπανούλης: «Οι δύσκολες στιγμές είναι για τους νικητές»
Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και να κοιτάζει μόνο μπροστά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη επί της Βαλένθια στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για εμάς. Οι δύσκολες στιγμές είναι για τους νικητές. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Από εδώ και πέρα χρειάζονται πράξεις για να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου ήταν πριν από 1,5 χρόνο. Σίγουρα παίξαμε με μια πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε σε όλη την διάρκεια πέρσι και φέτος έχει μεγάλους στόχους. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογικά. Να δώσω συγχαρητήρια στον Μίλαν (σ.σ. Τόμιτς) για την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Κατόρθωσε να μας τονίσει την ψυχολογία και να σηκωθούμε πάνω μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε τις τελευταίες ημέρες. Σκοπός είναι να συνεχίσουμε , να έχουμε την υγεία μας, να δουλέψουμε πολύ σκληρά και μοναδική γιατρειά για να ανέβουμε ψυχολογικά και να ξανακερδίσουμε τον κόσμο μας είναι οι νίκες και το καλό μπάσκετ», είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με την Βαλένθια του θύμισαν εκείνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό:

«Όχι, αν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν στην κορυφή, πρέπει να μην ξανακάνουμε τα λάθη που κάναμε. Υπήρχε στεναχώρια, αλλά μέσα από πολλές συζητήσεις και κουβέντες που κάναμε τις τελευταίες ημέρες, προσπαθήσαμε να ανέβει η ψυχολογία μας και να ξαναγίνουμε μια ομάδα δυνατή, γιατί το μπάσκετ συνεχίζεται, η ζωή προχωράει ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει και θα συνεχίσει να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: