Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ρεζέρβα ο εκτελεστής μας!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Λάφερτι, τον Ολυμπιακό, τον Μανωλά και τη Νόριτς!

Ρεζέρβα ο εκτελεστής μας!
• Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ βλέποντας αυτόν τον σέντερ φορ της Βόρειας Ιρλανδίας, τον Λάφερτι, να κάνει γιο γιο το Μανωλά στη φάση με το δοκάρι, να παίρνει παραμάζωμα και τον Σταφυλίδη στη φάση του 0-2 και γενικά να ταλαιπωρεί και τον Παπασταθόπουλο κι όλη την άμυνα της εθνικής Ελλάδας, σκέφθηκα κάποια στιγμή, «ρε συ, να τον είχαμε στον Ολυμπιακό, θα έκανε παπάδες».

• Αυτός λοιπόν ο φορ, που και την Eθνική μας ζόρισε άσχημα, αλλά και καθάρισε την Ουγγαρία τις προάλλες μέσα στη Βουδαπέστη με ένα γκολ στο φινάλε, είναι ρεζέρβα σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ, δηλαδή της Β’ ουσιαστικά κατηγορίας της Αγγλίας!

• Ο 27χρονος Λάφερτι μετά από μία σχετικά καλή σεζόν πέρσι στη Β’ κατηγορία της Ιταλίας, στην Παλέρμο, με 11 γκολ σε 18 συμμετοχές ως βασικός και άλλες 16 ως αλλαγή, πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι για τη Νόριτς, που έπεσε από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα, ξεκίνησε ως βασικός την χρονιά και είχε πέντε παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

• Μόνο που ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός δεν ήταν καλός, δεν σκόραρε με τίποτα και εύκολα έχασε τη θέση του κι έχει μείνει εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα στον πάγκο. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει μόλις δύο συμμετοχές κι αυτές ως αλλαγή, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Αντίθετα, η Νόριτς, με πρώτους σκόρερ τους άλλους δύο κυνηγούς της, με έξι γκολ ο καθένας, είναι πρώτη στην (ουσιαστικά) Β’ κατηγορία της Αγγλίας…

• Τον βλέπεις, δυνατό, γρήγορο-ειδικά για 1μ93-καλό σουτέρ, γκολτζή και λες τι καλός φορ. Κι όμως δεν έχει καθιερωθεί ως βασικός σε καμία ομάδα. Τέσσερα χρόνια ήταν στη Ρέϊντζερς, στην Σκωτία, και μόνο μία χρονιά πραγματικά φάνηκε. Με συνέπεια φεύγοντας να πάει στην Ελβετία, στην άσημη Νιόν, που κι εκεί δεν ξεχώρισε.

• Άντε βγάλτε άκρη φίλοι μου. Τον βλέπεις στην εθνική του και βγάζει μάτια. Τον βλέπεις στους συλλόγους και λες που είναι. Πάρτον μετά στον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε προταθεί παλιότερα. Τον παίρνεις;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: