Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Εκκένωση στο «Αλεξάνδρειο»

Ο διαιτητής Αναστόπουλος διέκοψε ξανά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο» μετά από δεύτερο αντικείμενο που δέχτηκε από την κερκίδα στα 42’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Εντολή εκκένωσης γηπέδου.

Εκκένωση στο «Αλεξάνδρειο»
Αφού άρχισε με καθυστέρηση 27 λεπτών λόγω αντικειμένου (δεσμίδας χαρτιού) που τραυμάτισε τον διαιτητή Αναστόπουλο στο μέτωπο, το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 διακόπηκε ξανά.

Απέμεναν 42’’ πριν το ημίχρονο (και με το σκορ στο 31-33), όταν ο ίδιος ρέφερι σφύριξε και κάλεσε τους κ.κ. Καρακατσούνη και Παναγιώτου να πάνε στα αποδυτήρια διακόπτοντας ξανά το ματς. Φάνηκε πως δέχτηκε ένα ακόμη αντικείμενο από την κερκίδα (δεν είναι σαφές αν τον τραυμάτισε κέρμα ή έπεσε δίπλα του) και αποσύρθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Αναστόπουλος έχει διατάξει την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο αγώνας, ειδάλλως θα διακοπεί οριστικά.

Σημειώνεται πως οι αρχές εξέφρασαν ανησυχία για την αποχώρηση των 5.000 θεατών από το γήπεδο, γιατί την ίδια ώρα διεξάγεται ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και περνά κοντά από το «Αλεξάνδρειο».

Μετά από περίπου 20 λεπτά διαβουλεύσεων ανακοινώθηκε η εντολή για εκκένωση του γηπέδου και μάλιστα εντός 20 λεπτών, απόφαση που προκάλεσε αποδοκιμασίες του κοινού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: