Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Ιδιαίτερο ματς το ΠΑΟΚ-Άρης»

Εκτός τον Άρη, ο ΠΑΟΚ καλείται να νικήσει και την… κούραση από την αναμέτρηση κόντρα στην Πινάρ Καρσίγιακα, σύμφωνα με όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Ιδιαίτερο ματς το ΠΑΟΚ-Άρης»
Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον Άρη (18/10, 17:00), εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος ανησυχεί μόνο για την κούραση που θα έχουν οι παίκτες του, λόγω της αναμέτρησης με την Πινάρ Καρσίγιακα στην πρεμιέρα του Eurocup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε ομάδα το προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο. Ένας αγώνας ΠΑΟΚ - Άρης είναι πάντα ιδιαίτερος, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία και πως θα μπορέσουν οι παίκτες να βρουν και να διατηρήσουν τον ρυθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα για τις ομάδες. Είμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια τις αδυναμίες και τα προτερήματα των ομάδων, βλέπουμε διαρκώς καινούρια πράγματα και προσπαθούμε να τα προσθέσουμε μέσα στη δική μας προετοιμασία για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία καυτή έδρα, από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος και με μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή και πολύ διαφορετική από πέρσι. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα και από την αμυντική του προσπάθεια ξεκινά για να πάρει κι αυτό που θέλει και στην επίθεση».

«Ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, έχοντας και την κούραση από το παιχνίδι της Σμύρνης, αλλά αυτή είναι μία κατάσταση την οποία θα την έχουμε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, που έχουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη», κατέληξε ο κόουτς του «Δικέφαλου του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κακαρούδης είπε: «Η ψυχολογία μας είναι σίγουρα καλή μετά την σπουδαία νίκη που πετύχαμε στη Σμύρνη, αλλά πρέπει να μάθουμε να ξεχνάμε γρήγορα, είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά αποτελέσματα και να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, όπως συμβαίνει τώρα με το ντέρμπι με τον Άρη, γιατί έτσι θα πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα και ελπίζω και ακόμη περισσότερο. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, που πάντα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους, οπότε το περιμένω κι εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου και σίγουρα πάμε για τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στο πάθος, στη συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο Άρης είναι καλοδουλεμένη ομάδα, φαίνεται αυτό στο γήπεδο, έχει αρχές και σκεπτικό που το ακολουθεί κατά γράμμα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: