Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Επέστρεψε ο Μάρκοτα!

Με τη φανέλα της Τσιμπόνα θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο ο Νταμίρ Μάρκοτα, ο οποίος γύρισε στο κροατικό πρωτάθλημα μετά το 2012. Δείτε τους αριθμούς του πέρυσι με Μπάμπεργκ, Μπιλμπάο κι εθνική.

Επέστρεψε ο Μάρκοτα
Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την σεζόν 2014-2015 προχώρησε η Τσιμπόνα, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Νταμίρ Μάρκοτα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Κροάτες να ανακοινώνουν την ολοκλήρωση του deal μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Twitter.




Κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο έμπειρος άσος ξεκίνησε με την Μπάμπεργκ, έχοντας κατά μέσο όρο 4.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, ενώ ολοκλήρωσε με τη Μπιλμπάο σκοράροντας 6.6 πόντους, μαζεύοντας 3.7 και μοιράζοντας 1.2 ασίστ συνολικά στο Eurocup.

Επιπλέον, ο Μάρκοτα αγωνίσθηκε και με την εθνική της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, έχοντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: