Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μπαίνει ο Ντάρντεν!!

Ευχάριστα στον Ολυμπιακό μια μέρα μετά το σπουδαίο διπλό επί της Βαλένθια! Ο Τρεμέλ Ντάρντεν έβγαλε το γύψο, έδειξε πως είναι 100% υγιής και ξεκινά το comeback του. Πότε υπολογίζεται να παίξει.

Μπαίνει ο Ντάρντεν!
Δεν έμεινε μόνο στο χθεσινό διπλό επί της Βαλένθια ο Ολυμπιακός που βλέπει τα χαρμόσυνα να έρχονται και απ’ το «στρατόπεδο» των τραυματιών!

Εκεί όπου σήμερα ο Τρεμέλ Ντάρντεν αφαίρεσε το γύψο απ’ το δεξί του χέρι (πρόβλημα που είχε αποκομίσει στο φιλικό προετοιμασίας με την Βενέτσια) και όπως έδειξε η ακτινογραφία που υποβλήθηκε είναι 100% υγιής για να επανέλθει στα παρκέ!

Απ’ το Σάββατο μάλιστα θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες για να καλύψει το χαμένο έδαφος και σιγά-σιγά θα αρχίσει και τις προπονήσεις με μπάλα. Άλλωστε κανείς στο ιατρικό τιμ δεν θέλει να πιέσει τον Αμερικανό φόργουορντ.

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, υπολογίζεται πως σε δύο εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος και θα ‘χει ανεβάσει φουλ ρυθμούς για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια και να δώσει μια πολύτιμη λύση στη θέση «3» που λείπει στην παρούσα φάση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: