Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο Πέδρο και το ροτέισον της Μπαρτσελόνα!!

Την Εϊμπάρ αντιμετωπίζει απόψε η Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει στο μυαλό του και τους προσεχείς αγώνες με τον Άγιαξ για το Champions League και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο και το ροτέισον της Μπαρτσελόνα
Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες δέκα μέρες για την Μπαρτσελόνα. Απόψε οι Καταλανοί υποδέχονται την Εϊμπάρ, έχοντας ως στόχο να «καθαρίσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται την αναμέτρηση.

Ο λόγος είναι τα επόμενα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ για το Champions League και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο ο Λουίς Ερνίκε παρουσιάζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε ροτέισον σε όλες τις θέσεις, εκτός από μία.

Εκείνη του επιθετικού, με τον Πέδρο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Νεϊμάρ προέρχεται από τους αγώνες της εθνικής Βραζιλίας, έχοντας παίξει σε όλη τη διάρκεια και των δύο και σε συνδυασμό με τα μεγάλα ταξίδια χρειάζεται ξεκούραση.

Έτσι ο Καταλανός τεχνικός σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον υψηλόσωμο φορ, διαψεύδοντας εκείνους που θεωρούν ότι δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί.

«Προπονείται κάθε μέρα πριν από τον παιχνίδι με την Εϊμπάρ και θα είναι βασικός. Ήδη το ξέρει και σας το λέω. Δεν ξέρω πού βρίσκετε αυτές τις πληροφορίες», ήταν το σχόλιο του προπονητή της Μπαρτσελόνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: