Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Κρίσιμο «τεστ» για Αθανασιάδη!!

Εντός της ημέρας θα κριθεί η συμμετοχή του Στέφανου Αθανασιάδη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ποιος ο πιθανός αντικαταστάτης του.

Κρίσιμο «τεστ» για Αθανασιάδη
Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αφού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από την πρόσφατη συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Το τεχνικό επιτελείο – σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ – αποφάσισαν ο 25χρονος παίκτης να δοκιμάσει μία και μοναδική φορά σήμερα και στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αγωνιστεί.

Αυτή η δοκιμή θα γίνει στη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Τούμπα, την πρώτη μετά από δύο εβδομάδες στην έδρα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο των Θεσσαλονικέων έγιναν απαραίτητες και σημαντικές εργασίες στον χλοοτάπητα. Από εκεί και πέρα, αν ο Αθανασιάδης δεν καταφέρει να παίξει, τότε στη θέση του θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: