Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Βετούλας: «Θεωρητικά πρέπει να κερδίσουμε»

Τον Πανελευσινιακό θα φιλοξενήσει ο Απόλλωνας Πατρών, γεγονός που σημαίνει ένα πράγμα σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα. «Θεωρητικά πρέπει να κερδίσουμε», τόνισε. Τι είπε απ’ την πλευρά του ο Μάριος Μπατής.

Βετούλας: «Θεωρητικά πρέπει να κερδίσουμε»
Παιχνίδι από αυτά που πρέπει να κερδίσει κανείς θεωρείται το εντός έδρας του Απόλλωνα Πατρών απέναντι στον Πανελευσινιακό, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Νίκος Βετούλας.

«Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε μπροστά μας ένα εντός έδρας παιχνίδι, από εκείνα που θεωρητικά πρέπει να κερδίσουμε. Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά και μας ξέρει, δεδομένου ότι έχουμε κοινή πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες και Αμερικάνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το «κλειδί» θα είναι η συγκέντρωση και η ενέργεια που θα βγάλουμε μέσα στο παρκέ. Από αυτά τα δύο στοιχεία θα ξεκινήσουν όλα και θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας της Αχαΐας.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής επισήμανε πως θα βρουν απέναντί τους έναν δύσκολο αντίπαλο και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια του Απόλλωνα.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με αρκετούς παίκτες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και με καλούς ξένους. Γνωρίζω ότι τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα πάντα ήταν ντέρμπι. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε το παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να δώσουμε το δικά μας ρυθμό στο παιχνίδι. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει ώθηση για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του έμπειρου πόιντ γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: