Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Με… κλειστά φώτα στους «32»!

Η πρόκριση είχε κριθεί. Η μάχη για την κορυφή του 3ου ομίλου όμως πέρασε από σαράντα κύματα και… δύο διακοπές ρεύματος, με την Μπεσίκτας τελικά να επικρατεί 1-0 της Τότεναμ και να κατακτά την πρωτιά.

Με… κλειστά φώτα στους «32»
Μετά από δύο διακοπές ρεύματος η Μπεσίκτας πανηγύρισε τελικά τη νίκη επί της Τότεναμ με 1-0 και κατέκτησε την κορυφή του τρίτου ομίλου τους Europa League.

Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την είσοδό τους στους «32» και απέμενε το «ξεκαθάρισμα» για την πρωτιά, με τους Τούρκους να βάζουν την σφραγίδα τους στον όμιλο.

Το γκολ Τοσούν στο 59’ χάρισε στους γηπεδούχους τελικά την πλεονεκτική θέση του τρίτου γκρουπ, με την Τότεναμ να χάνει φοβερή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σολδάδο στο 16’, ενώ είχε και δοκάρι στο 59’ με τον Καμπούλ.

Το ματς πάντως, σημαδεύτηκε από δύο διακοπές λόγω… διακοπής ρεύματος. Στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες αποχώρησαν για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα, το οποίο επανήλθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού και καθυστέρησε το φινάλε για περίπου δέκα λεπτά.

Βαθμολογία
1. Μπεσίκτας 12 (11-5)
2. Τότεναμ 11 (9-4)
3. Αστέρας Τρίπολης 6 (7-10)
4. Παρτιζάν 2 (1-9) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: