Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Πολλές εκπλήξεις στο ΣΕΦ! (pics)

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με κορεό που θα καλύπτει όλη την εξέδρα, σημαίες Ελλάδας και της Σερβίας και πολλά άλλα ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο αυριανό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πολλές εκπλήξεις στο ΣΕΦ (pics)
Σε πανηγυρικό κλίμα θα διεξαχθεί όπως αναμενόταν η αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της αδελφοποίησής τους με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζουν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα για να ανταποδώσουν τα όσα… μαγικά συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.

Ήδη έχουν ετοιμάσει εντυπωσιακό κορεό σε όλες τις εξέδρες, ενώ θα υπάρχουν σημαίες της Ελλάδας και της Σερβίας, αλλά και προσωπογραφία του Μάρκο Ίβκοβιτς που δολοφονήθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, οι Έλληνες φίλαθλοι θα τραγουδούν συνθήματα στα σέρβικα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις. Στην Ελλάδα, βρίσκονται περίπου 180 Σέρβοι οπαδοί, που βοήθησαν στις ετοιμασίες του γηπέδου, θα πάρουν συμβολικά δώρα από την ΚΑΕ, ενώ πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού, κάποιοι φωτογραφήθηκαν με παίκτες της ομάδας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: