Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Νίκολιτς: «Αξίζαμε τη νίκη, αλλά…»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Παρτιζάν παρουσιάστηκε ο Μάρκο Νίκολιτς παρά το γεγονός ότι αν και «αξίζαμε τη νίκη», όπως ανέφερε, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νίκολιτς: «Αξίζαμε τη νίκη, αλλά…»
Η Παρτιζάν ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους του Europa League, με τον Μάρκο Νίκολιτς να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

«Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε ευρωπαϊκό αγώνα δεν πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζαμε την νίκη», ανέφερε ο τεχνικός της σερβικής ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι η Παρτιζάν έπαιξε καλό παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έδωσαν τον 30ό τους αγώνα στη σεζόν με τόσο μεγάλο κίνητρο και τους φιλάθλους μας. Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε ευρωπαϊκό αγώνα δεν πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζαμε την νίκη.

Καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας. Σήμερα δεν έπαιξαν αρκετοί παίκτες μας όπως ο Λάζοβιτς, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και αυτό πρέπει να μας ανησυχεί. Χάσαμε ευκαιρίες σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο.

Με τον Αστέρα στην Ελλάδα, δεν παίξαμε καλά. Παίξαμε μόνο τα 15-20 πρώτα λεπτά. Σήμερα στο γήπεδο, δεν μπήκαν οι καλύτεροι παίκτες μας που είναι η βάση μας. Οι παίκτες μας ήθελαν πολύ να νικήσουν και έχασαν την συγκέντρωση, όπως φάνηκε στο τέλος του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Είναι πολύ καλή ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Για το αν ήταν το καλύτερο ματς της Παρτιζάν: «Ήταν το καλύτερο ματς όσον αφορά στον έλεγχο και το πρέσινγκ. Όσον αφορά στην ποιότητα, παίξαμε το ίδιο ποιοτικά και σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο».

Για τo αν επηρέασε η κούραση: «Νομίζω ότι η κούραση είναι στο κεφάλι και όχι στα πόδια. Τους έδωσα συγχαρητήρια με το τέλος της αναμέτρησης για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν. Έπαιξαν πολύ καλά».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Αστέρα: «Θα ήθελα να έχω κάποιους στην ομάδα μου. Πολύ καλοί παίκτες οι Αργεντίνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: