Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Κλοπ: «Ο Λάνγκερακ βασικός μέχρι το τέλος του έτους»

Με τον Ρόμαν Βαϊντενφέλερ στον πάγκο και τον Μίτσελ Λάνγκερακ βασικό θα συνεχίσει η Ντόρτμουντ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Ο Λάνγκερακ βασικός μέχρι το τέλος του έτους»
Στον πάγκο θα βρίσκεται τουλάχιστον για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Ντόρτμουντ ο Ρόμαν Βαϊντενφέλερ όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επισήμανε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα παραμείνει βασικός ο Λάνγκερακ.

«Είχα μία πολύ καλή συζήτηση με τον Ρόμαν και του είπα την απόφασή μου. Με το νέο έτος θα ξεκινήσουμε από την αρχή και θα δούμε ξανά κάποια πράγματα, όμως, στα επόμενα τρία παιχνίδια, θα ξεκινήσει βασικός ο Μιτς», είπε ο Γερμανός τεχνικός που στη συνέχεια μίλησε για την κριτική που έχει ασκηθεί στον Ιμόμπιλε και στον Καγκάουα.

«Είχαμε αρκετά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες αλλά όχι με τους επιθετικούς μας. Αν ο Ιμόμπιλε χάσει δύο ή τρεις ευκαιρίες, θα παραμείνει ψύχραιμος και θα ψάξει για τέταρτη. Ο Καγκάουα από την άλλη μπορεί να μην έπαιξε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα αποδώσει ούτε το Σάββατο. Είναι καλός παίκκτης», τόνισε ο προπονητής της Ντόρτμουντ που στο τέλος αναφέρθηκε στον Μικιταριάν.

«Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Μικιταριάν για την ομάδα μας. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα αρχίσει να βρίσκει δίχτυα ξανά», κατέληξε.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας του Γερμανικού πρωταθλήματος με 14 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Χέρτα, την οποία και αντιμετωπίζει το Σάββατο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: