Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εσκασε... βόμβα στη Βουλγαρία!!

Ανω - κάτω η Βουλγαρία, με την αστυνομία να συλλαμβάνει παίκτες ύποπτους για στημένα! Συγκλονίζεται η χώρα από τις αποκαλύψεις...
Η UEFA ζητούσε την άμεση συνεργασία της Ομοσπονδίας για θέματα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και η... βόμβα έσκασε! Το Υπουργείο Εσωτερικών, μαζί με ειδικούς Εισαγγελείς κινήθηκαν αστραπιαία και συνέλαβαν εννέα άτομα, ύποπτα για στημένα ματς. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο αρχηγός της πρωτοπόρου, ΤΣΣΚΑ Αλεξάντερ Τούντσεφ, ο αρχηγός της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Μάρτιν Καμπούροφ και ο αρχηγός της Τσέρνο Μόρε, Κίριλ Κότεφ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες συλλήψεις, ανάμεσά τους πρόεδροι ομάδων και διαιτητές.  
«Το υλικό που συλλέχθηκε τους τελευταίους εννέα μήνες ήταν αρκετό. Πραγματοποιήθηκαν έρευνες, επιδρομές και κατασχέσεις σε έξι πόλεις. Εχουμε συνεργαστεί με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και φυσικά την UEFA. Μιλάμε για παιχνίδια από την πρώτη κατηγορία. Θα μιλήσουν άλλοι για τα πρόσωπα και τις ομάδες» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Σβέτοζαρ Λαζάροφ.  
Οι παίκτες είναι πλέον υπό επιτήρηση μετά τις καταθέσεις τους, ενώ μαζί με τον Καμπούροφ συνελήφθη και ο αδελφός. Στο επίκεντρο βρίσκεται η Λοκομοτίβ, με τις κατηγορίες να βαρύνουν και τον πρώην ισχυρό άνδρα της ομάδας. Οπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, στο σκάνδαλο δεν εμπλέκεται κανένας διεθνής παίκτης. Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. 
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: