Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Πρόκριση με τη… βούλα!!

Με γκολ απ’ την άσπρη βούλα για αρχή, η Γιουνγκ Μπόις «καθάρισε» το ντέρμπι με την Σπάρτα Πράγας (2-0) και πήρε την πρόκριση στους «32» του Europa League. Άνετα η Νάπολη (3-0) την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πρόκριση με τη… βούλα
Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση η Γιουνγκ Μπόις που επικράτησε 2-0 της Σπάρτα Πράγας στο ματς που έκρινε ουσιαστικά τις θέσεις πρόκρισης του ένατου ομίλου.

Οι Ελβετοί εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά την έδρα τους και πανηγύρισαν νίκη πρόκριση κόντρα στους Τσέχους, ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 76’ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Βίλοτιτς στον Καντεράμπεκ, με τον Χοράου να αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στέφεν «κλείδωσε» τη νίκη με εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι «κλείδωσε» την πρωτιά με άνετη νίκη με 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι Ιταλοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ουραγό της βαθμολογίας -που ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους χωρίς βαθμό και έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα- και έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους.

Στο έκτο λεπτό του ματς ο Μέρτενς άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Χάμσικ έκανε το 2-0. Η άνετη υπεροχή τους επιβεβαιώθηκε ένα τέταρτο πριν το φινάλε, με τον Ζαπάτα να διαμορφώνει στο 75’ το τελικό 3-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ένατου ομίλου:
Γιουνγκ Μπόις - Σπάρτα Πράγας 2-0
(76' Βίλοτιτς, 90+4' Στέφεν)

Νάπολι - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0
(6' Μέρτενς, 16' Χάμσικ, 75' Ζαπάτα.

Βαθμολογία
1. Νάπολι 13 (11-3)
2. Γιουνγκ Μπόις 12 (13-7)
3. Σπάρτα Πράγας 10 (11-6)
4. Σλόβαν Μπρατισλάβας 0 (1-20) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: