Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

«Να έχουμε καλή κλήρωση»

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ τονίζοντας πως θέλει να αποφύγει η ομάδα του, τους… καρχαρίες.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός:
«Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά ξέρουμε πως ακόμα υπάρχουν πολύ καλές, δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Την περυσινή σεζόν ήμασταν κοντά και δεν είχαμε την ομάδα να παίξει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, όπως έχουμε τη φετινή σεζόν. Επομένως μπορούμε να ονειρευόμαστε
«Αλλά ας δούμε αν μας αφήσουν οι καρχαρίες, επειδή υπάρχουν αρκετοί καρχαρίες στον ωκεανό. Μου αρέσει να κολυμπάω με καρχαρίες, αλλά μέσα σε κλουβί».
Ερωτηθείς για το αν έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Η Παρί θα ήταν καλή αντίπαλος, επειδή είναι εύκολο το ταξίδι για εμάς, για τους οπαδούς. Θα ήταν καλό αλλά δεν μπορούμε να επιλέξουμε την κλήρωση».
«Η δυσκολότερη ομάδα; Όλοι είναι δύσκολοι. Νομίζετε ότι η Βασιλεία είναι εύκολη; Χάσαμε δύο φορές από αυτούς πέρυσι, Νίκησαν τη Λίβερπουλ και πριν τρία χρόνια τη Γιουνάιτεντ. Λεβερκούζεν και Σαχτάρ… Δεν νομίζω ότι είναι εύκολες ομάδες αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι καμία από τις μεγάλες ομάδες είναι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως η Λίβερπουλ, αλλά όλες οι ομάδες που θέλουν να κερδίσουν, συνεχίζουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: