Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

«Χάσαμε τον πρώτο τελικό της σεζόν»

Η Ρόμα γνώρισε τον αποκλεισμό από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 2-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στη Ρώμη, με τον Ρούντι Γκαρσία να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός των «τζιαλορόσι»:
«Είμαστε άπειροι και άτυχοι επίσης. Στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Η Σίτι ήταν περισσότερο αποτελεσματική. Έτσι πρέπει να είναι μία μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε στους «16». Ήταν ο πιο δύσκολος όμιλος.
Η Σίτι δεν ξεκίνησε καλά την διοργάνωση αλλά στην πορεία βελτιώθηκε. Απόψε(10/12) δείξανε πόσο δυνατή ομάδα είναι ακόμα και όταν δεν έχει παίκτες κλειδιά στην σύνθεση της. Αν θέλουμε να παίζουμε σε αυτή την διοργάνωση και τα επόμενα χρόνια πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Serie A.
Στο τέλος του χειμώνα θα παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σημαντική διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε ψηλά. Χτίζουμε μία ομάδα που θα είναι τόσο ψηλά όσο και και οι μεγάλοι σύλλογοι. Είμαι υπερήφανος για ότι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Με την Σίτι χάσαμε τον πρώτο «τελικό» της σεζόν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες στη σεζόν όπως με την Σίτι και θα είμαστε έτοιμοι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: