Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Έλειπε ο ΛεΜπρον, έλαμψε η Θάντερ!!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν αγωνίστηκε και το Κλιβελαντ δεν τα κατάφερε! Η Θάντερ επικράτησε 103-94 και έσπασε το σερί των νικών που είχε. Εκπληκτικός ο Χάρντεν στη νίκη των Ρόκετς επί των Κινγκς.

Έλειπε ο ΛεΜπρον, έλαμψε η Θάντερ!
Οι Καβαλίερς χωρίς τον ηγέτη τους δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Θάντερ. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστό ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν θα αγωνιστεί προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Αποτέλεσμα αυτού; Η ομάδα της Οκλαχόμα να πάρει τη νίκη 103-94 απέναντι σε αυτή του Κλίβελαντ και να σπάσει το αήττητο σερί των οκτώ νικών που είχε η ομάδα του ΛεΜπρον.

Αντίστοιχα, η Θάντερ πήρε την έκτη νίκη της στα τελευταία επτά ματς που έχει δώσει. Πρόκειται για μια νίκη στην οποία μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι Γουέστμπρουκ και Ντουράντ.

Ο Γουέστμπρουκ σημείωσε 26 πόντους, ενώ είχε επτά ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, ένα κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη πλευρά ο Ντουράντ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αλλά προς το τέλος ήταν καταιγιστικός και τελείωσε με 19 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη περίοδο, η… μάχη όμως άναψε στη συνέχεια και το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο 47-47. Στην αρχή της τρίτης περιόδου η Θάντερ με ένα σερί θα ξεφύγει στο σκορ. Η διαφορά μεγάλωσε στους 20 πόντους. Στη συνέχεια οι Καβαλίερς αντέδρασαν, προσπάθησαν να… μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Έφτασαν τη διαφορά στους πέντε αλλά εκεί ο Ντουράντ με δύο καλάθια έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα στο ΝΒΑ το Χιούστον πήρε τη νίκη 113-109 στην παράταση απέναντι στο Σακραμέντο με έναν Χάρντεν να πραγματοποιεί μια εκπληκτική εμφάνιση!

Οι 44 πόντοι που πέτυχε ήταν υπεραρκετοί για να φτάσουν στη νίκη οι Ρόκετς, οι οποίοι είχαν και πάλι αρκετούς απόντες, ανάμεσά τους και ο Κώστας Παπανικολάου.

Οι Κινγκς ήταν καλύτεροι και είχαν το προβάδισμα στις πρώτες περιόδους. Κάπου εκεί όμως ο Χάρντεν βρήκε τη δύναμη και ξεκίνησε την αντεπίθεση για το Χιούστον.

Οι Ρόκετς άρχισαν να μειώνουν τη διαφορά και με τον Αρίζα συμπαραστάτη του Χάρντεν έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί πήραν το προβάδισμα και με ένα ξέσπασμα πήραν τη νίκη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του ΝΒΑ που έγιναν τα ξημερώματα
Σακραμέντρο Κινγκς – Χιούστον Ρόκετς
(Κόλισον 24, Γουίλιαμς 17, Γκέι 13, Τόμσον 13 – Χάρντεν 44, Μπέβερλι 15, Αριζά 15, Τέρι 13)

Οκλαχόμα Θάντερ – Κλίβελαντ Καβαλίερς 103-94
(Γουέστμπρουκ 26, Ντουράντ 19, Τζάκσον 13, Μόροου 11 – Ίρβινγκ 20, Λαβ 18, Γουέιτερς 14, Τόμσον 14, Ντελαβεντόβα 14)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: