Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Σκόραρε ο Σα, πρωτιά η Λέγκια!!

Η Λέγκια επικράτησε 2-0 της Τραμπζονσπόρ και κατέλαβε την πρώτη θέση στον 12ο όμιλο. Νίκη γοήτρου για τη Λόκερεν, 1-0 τη Μέταλιστ εκτός έδρας που δεν πήρε ούτε πόντο στα έξι παιχνίδια.

Σκόραρε ο Σα, πρωτιά η Λέγκια
Με τέρματα του Φατίχ Οζντούρκ (αυτογκόλ) και Ορλάντο Σα (μεταγραφικού στόχου της «Ένωσης») η Λέγκια πέτυχε την 5η νίκη της στον 12ο όμιλο. Εκτός έδρας νίκη και για τη Λόκερεν.

Η τελική βαθμολογία στον 12ο όμιλο:
Λέγκια 15
Τραμπζονσπόρ 10
Λόκερεν 10
Μέταλιστ 0

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2-0
(22’ Οζντούρκ αυτ. 56’ Σα)

Αν και συμβαίνει σπάνια, ο Οζντούρκ δύο φορές έσωσε την εστία του, μια 3η πήγε στο δοκάρι, ο Σα έκανε την προσπάθεια, η μπάλα σώθηκε πάνω στη γραμμή, αλλά χτύπησε στην πλάτη του πορτιέρο των Τούρκων για να γίνει το 1-0. Ο Ορλάντο Σα στο 56ο λεπτό με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0 κι εξασφάλισε για λογαριασμό της ομάδας του, τη νίκη και την πρώτη θέση στον 12ο όμιλο. Στο φινάλε του αγώνα, αποβλήθηκε ο Εκιτσί, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ – ΛΟΚΕΡΕΝ 0-1
(16’ Λεγιέ)

Η Λόκερεν επικράτησε 1-0 επί της Μέταλιστ, ωστόσο παρά το γεγονός πως μάζεψε τον ίδιο αριθμό πόντων με την Τραμπζονσπόρ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αφού είχε χάσει 2-0 στην Τουρκία και έφερε 1-1 εντός έδρας. Ο Λεγιέ σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 16ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ντε Πάου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: