Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Πήρε και το τελευταίο!!

Έφτασε μέχρι το φινάλε με το απόλυτο και δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα της Αϊντχόφεν η Ντιναμό Μόσχας που «έκλεψε» το διπλό στην Ολλανδία στο 90’ και έκανε το «6Χ6» στον πέμπτο όμιλο του Europa League.

Πήρε και το τελευταίο!
Μέχρι το φινάλε έδειξε τη δύναμή της η Ντιναμό Μόσχας, που επικράτησε 1-0 της Αϊντχόφεν στην έκτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Europa League.

Οι Ρώσοι τα βρήκαν σκούρα στην Ολλανδία, με την Αϊντχόφεν να κρατάει τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Ντιπέι και Γουινάλντουμ είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, που στο δεύτερο μισό έριξαν ρυθμό.

Η Ντιναμό από την άλλη άρχισε να πιέζει περισσότερο, χωρίς εξαιρετικές ευκαιρίες, ενώ σε μια απ’ τις τελευταίες φάσεις του ματς ο Ιονόφ-που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, η Ντιναμό έγινε η μοναδική ομάδα που ολοκλήρωσε με το «απόλυτο» τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων, σε ένα ματς που έγινε διαδικαστικά, αφού η θέσεις της πρόκρισης είχαν ξεκαθαρίσει από την πέμπτη αγωνιστική.

Βαθμολογία
1. Ντιναμό Μόσχας 18 (9-3)
2. Αϊντχόφεν 7 (5-45)
3. Εστορίλ 4 (4-5)
4. Παναθηναϊκός 2 (6-11) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: