Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Απαντάει ο Μπεργκ!!

Την απάντηση του στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει άμεσα (σήμερα κατά πάσα πιθανότητα) ο Μάρκους Μπεργκ. Προς τα πού γέρνει η ζυγαριά...

Απαντάει ο Μπεργκ
Οριστική κατάληξη σε ακόμη μια υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου αναμένεται να έχουμε σύντομα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» φαίνεται πως θέλουν να τελειώνουν με αυτά τα ζητήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται, πριν φορτσάρουν για την ενίσχυση του Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη (9/12) επεκτάθηκε και τυπικά η συνεργασία της ΠΑΕ με τους Ατζαγκούν, Ντίνα.

Φυσικά το θέμα που τους «καίει» είναι φυσικά του Μάρκους Μπεργκ. Εξελίξεις δεν σημειώθηκαν χθες και σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι υπήρχε η αναμέτρηση με την Εστορίλ για την 6η αγωνιστική του Europa League, αλλά και οι υποχρεώσεις των Βόκολου, Φύσσα.

Σύντομη επικοινωνία είχαν πάντως την Πέμπτη οι δύο πλευρές, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal» και έδωσαν… ραντεβού για σήμερα. Εκτιμάται ότι αυτή θα είναι η τελική επαφή. Με σιγουριά δεν μπορεί να πει κανείς τι απάντηση θα δώσει ο Σουηδός επιθετικός. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθουν ευχάριστα νέα.

«Μιλάμε για μια συνεργασία τριών ετών, είμαι 28 ετών και είναι σημαντική απόφαση για μένα. Εγώ θέλω να είμαι εδώ, να βοηθάω την ομάδα και να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος», δήλωσε (μεταξύ άλλων) ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μετά την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: