Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

«Να ξεφύγει στην κορυφή ο Άρης»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος.
Μίλησε για τους νεαρούς παίκτες των «Κίτρινων», την νίκη επί του Πανσερραϊκού στο κύπελλο αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη που αγωνίστηκαν με τον Πανσερραϊκό:
 «Είναι ενθαρρυντική η χθεσινή νίκη και το θέμα είναι να έχει και συνέχεια. Χθες, η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία, κέρδισε, πήρε μια σπουδαία πρόκριση και ο προπονητής μπορεί να βασίζεται πάνω τους. Αν έρθουν οι… παππούδες σίγουρα δεν θα υπάρχει θέση για τα νέα παιδιά. Οι έμπειροι χρειάζονται αλλά αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον. Ο Άρης πρέπει να ανέβει στην Β’ εθνική και πρέπει να γίνουν μεταγραφές αλλά και να υπολογίζονται τα νέα παιδιά».
Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Κάθε νίκη είναι καλή αλλά η ουσία είναι την Κυριακή. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει, να μείνει στην κορυφή αλλά και να ξεφύγει λίγο. Αυτή τη στιγμή όλα είναι οριακά. Ο Άρης η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός θα πρωταγωνιστούν μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι να ξεφύγει λίγο ο Άρης για να μπορεί να κοιτάει και την επόμενη χρονιά».
Για τους Κόκε, Σολάρι και Αγκάνθο που ακούγονται:
«Ο Αγκάνθο έχει προβλήματα με τραυματισμούς και δεν μπορεί να τρέξει. Δεν γίνεται να παίξει πάλι δύο παιχνίδια. Η Γ’ εθνική έχει τρεξίματα, τραυματισμούς και δεν πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει. Είχε πρόβλημα μεγάλο ο άνθρωπος. Από εκεί και πέρα θέλει αυτοί που θα έρθουν να βάζουν το πόδι τους στη φωτιά. Δεν πρέπει να γίνουν λάθη στις μεταγραφές και μπορεί να στοιχίσουν. Δεν ξέρω αν ο Κόκε μπορεί να βοηθήσει, είναι στα τελευταία του και στην τελευταία χρονιά στον Άρη δεν έπαιξε και αυτός πολύ. Εγώ μεταξύ αυτών των τριών θα ψήφιζα Σολάρι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: