Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

«Πολύ δύσκολο να κερδίσεις έτσι»

Στη μη συγκέντρωση και στα πολλά λάθη απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού απ’ την Αρμάνι, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. «Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Νέλσον», πρόσθεσε.


«Πολύ δύσκολο να κερδίσεις έτσι» Έλλειψη συγκέντρωσης και πολλά λάθη ήταν οι λόγοι για τους οποίους έχασε εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που παίζει σκληρή άμυνα. Χάσαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε ένα καλό ματς εκτός έδρας. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, φάνηκε από την αρχή ότι το ήθελαν περισσότερο. Εμείς δεν παίξαμε δυνατά και δεν είχαμε συγκέντρωση. Είχαμε πολλά λάθη και είναι πολύ δύσκολο έτσι να κερδίσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, παίξαμε πιο δυνατά και διεκδικήσαμε τη νίκη, την οποία χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το δίδαγμα είναι ότι όταν έρχεσαι να παίξεις σε μια σκληρή έδρα, δεν πρέπει να είσαι χαλαρός και πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος».

Για τον Νέλσον: «Είναι ένας παίκτης που επενδύσαμε πάνω του, είναι πολύ σημαντικός για μας, αλλά δεν είναι έτοιμος. Δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμος, οπότε αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τον Νέλσον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: