Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Καθάρισε ο Βιεϊρίνια!!

Την υπογραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε η πρόκριση της Βόλφσμπουργκ στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Πορτογάλος πάγωσε τη Λιλ κι άνοιξε το δρόμο για μεγάλο διπλό με 3-0.

Καθάρισε ο Βιεϊρίνια!
Νταηλίκι πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League η Βόλφσμπουργκ!

Αν και της έκανε και η ισοπαλία, η ομάδα του Αντελίνο Βιεϊρίνια (με τον ίδιο πρωταγωνιστή) καθάρισε 3-0 μέσα στην έδρα της.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ πάγωσε τους Γάλλους (με ωραίο στοπάρισμα και προβολή μέσα απ’ την περιοχή) και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Αυτή που δεν μπόρεσε ν’ αμφισβητηθεί ούτε μετά την αποβολή του Γκιλαβογκί στο 55’ αλλά -αντιθέτως- σφραγίστηκε οριστικά με δυο ακόμα γκολ του Ροντρίγκες (65’, 89’ πεν.)

Ενώ όμως η Βόλφσμπουργκ εξασφάλιζε τη συνέχειά της στη διοργάνωση, η Κράσνονταρ την αποχαιρετούσε με ψηλά το κεφάλι. Απέναντι στην αδιάφορη Έβερτον (που είχε εξασφαλίσει και την πρόκριση και την πρωτιά) οι Ρώσοι μόνο για χαβαλέ δεν πήγαν στο «Γκούντισον Παρκ».

Με γκολ του Λαμπόρντε λοιπόν από το 30’, πήραν ένα τιμητικό διπλό (1-0) και απέφυγαν τουλάχιστον την τελευταία θέση του ομίλου.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Λιλ-Βόλφσμπουργκ 0-3
(45’+1’ Βιεϊρίνια, 65’, 89’ πεν. Ροντρίγκες)

Έβερτον-Κράσνονταρ 0-1
(30’ Λαμπόρντε)


Η τελική βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Έβερτον 11 (10-3)
2. Βόλφσμπουργκ 10 (14-10)
3. Κράσνονταρ 6 (7-12)
4. Λιλ 4 (3-9) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: