Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Σαν μάγκας!

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ξανά τον τσαμπουκά του στην Ευρώπη και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Europa League με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Παρτιζάν και την τιμητική 3η θέση στον όμιλό του.

Σαν μάγκας
Είναι από τις φορές που περισσότερο μετράει το ταξίδι, παρά ο προορισμός.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε μια υπέροχη χρονιά στην Ευρώπη, με τρεις προκρίσεις, αλλά και έναν… γλυκό αποκλεισμό από τους ομίλους, κλείνοντας με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Παρτιζάν την εξαιρετική πορεία του στο Europa League.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αποχαιρέτησε την διοργάνωση με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και μοναδική παρένθεση τις ήττες από την Τότεναμ που του στέρησαν μια θέση στους «32».

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπεσίκτας πήρε τη νίκη και την πρωτιά από την Τότεναμ.

Η τελική βαθμολογία:

1. Μπεσίκτας 12 (11-5)
2. Τότεναμ 11 (9-4)
3. Αστέρας Τρίπολης 6 (7-10)
4. Παρτιζάν 2 (1-9)

Το ματς:

Κανείς δεν είχε παράπονο από την εφετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη. Ίσα-ίσα. Και κανείς επίσης δεν θα του κρατούσε… κακία όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα απόψε το βράδυ. Όμως οι παίκτες του Βεργέτη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση ν’ αποζημιώσουν με μια ακόμα καλή εμφάνιση -ή έστω το θετικό αποτέλεσμα- τον κόσμο τους και ειδικότερα όσους τον ακολούθησαν ως το Βελιγράδι.

inner

Μόλις 24 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα, ο Μπακασέτας απείλησε εξ επαφής κι αν ήταν καλύτερη η τοποθέτησή του στην περιοχή θα μπορούσε και να είχε σκοράρει.

Ανάλογη όμως ήταν και η διάθεση της Παρτιζάν που ετοιμαζόταν κι αυτή ν’ αποχαιρετήσει πρόωρα την διοργάνωση. Και μάλιστα ως τελευταία του γκρουπ. Δεν άργησε λοιπόν ν’ απαντήσει με βασικό εκφραστή των επιθέσεών της τον Νίνκοβιτς, αλλά τον Θεοδωρόπουλο να βρίσκεται σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.

Οι Σέρβοι μπήκαν ακόμα πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Με το καλησπέρα μάλιστα έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, με το πλασέ του Νίνκοβιτς να σταματά στο αριστερό δοκάρι. Δεν σταμάτησαν όμως να πολιορκούν την αντίπαλη εστία με τον Σκούλετιτς να αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» των Αρκάδων.

Σε κανένα σημείο όμως δεν έμοιαζαν να τα 'χουν χαμένα και διεκδίκησαν ψυχωμένα το «διπλό», που θα μπορούσε να είχε έρθει με ...buzzer beater του Μάσα στις καθυστερήσεις, όταν βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Λούκατς αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει στα δίχτυα.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρτιζάν: Λούκατς, Πέτροβιτς, Ίλιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόβ, Γκρμπιτς (74' Ίλιτς), Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Ζίβκοβιτς, Νίνκοβιτς (81' Λούκα), Σκούλετιτς (89' Κόγιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Τιέ Μπι (74' Μάσα), Τσοκάνης, Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Γιαννιώτας (63' Φερνάντες), Μπαράλες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: