Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Με Λοτζέσκι και Κατσίβελη!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς νεότερα προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Επιστρέφουν στη δωδεκάδα Λοτζέσκι-Κατσίβελης, «να βγάλουμε ενέργεια» δήλωσε ο πρώτος.

Με Λοτζέσκι και Κατσίβελη
Με τους Λοτζέσκι και Κατσίβελη να προπονούνται για μία ακόμα ημέρα σε φουλ ρυθμούς και να τίθενται στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αυριανή αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Εκτός των δύο προαναφερθέντων, ο 47χρονος τεχνικός, θα έχει κανονικά στην διάθεσή του και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, που προπονήθηκε κανονικά, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί.

Έτσι, μοναδικοί απόντες είναι πλέον οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο πρώτος, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από το οστικό οίδημα στον αστράγαλο και αναμένεται τη προσεχή Τρίτη (16/12) να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, λογικά θα είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στις 27 Δεκεμβρίου.

Φυσικά το ΣΕΦ θα είναι... φίσκα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ετοιμάζουν γιορτή. Όπως έγινε γνωστό, δε, έχουν μείνει μόλις 600 εισιτήρια χωρίς κάτοχο και μέχρι το τζάμπολ αναμένεται κι αυτά να «εξαφανιστούν»!

Λοτζέσκι: «Να βγάλουμε ενέργεια»

Στο ποια ομάδα θα καταθέσει μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας θα κριθεί η αυριανή αναμέτρηση, όπως δήλωσε πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ματ Λοτζέσκι. «Προπονήθηκα αρκετά καλά τις τελευταίες ημέρες, έκανα προπόνηση και με την ομάδα και πιστεύω πως θα είμαι σε θέση να βοηθήσω», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο αύριο και θα δημιουργηθεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να καταθέσουμε ενέργεια στο παρκέ. θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι στο Βελιγράδι κρίθηκε στην άμυνα, αύριο μπορεί να είναι διαφορετικά».

Αγραβάνης: «Κλειδί η άμυνα»

Δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, που εστίασε στο μαρκάρισμα των Ουίλιαμς και Μαριάνοβιτς. «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Γνωρίζουμε τις σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ελπίζω αύριο να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε. Στο πρώτο μας ο Ουίλιαμς δεν μας έβαλε πολλούς πόντους, είχαμε πετύχει να τους περιορίσουμε. Το ίδιο πιστεύω πως θα αποτελέσει και το κλειδί αύριο για να πάρουμε τη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: