Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Την άφησαν… με τη γλύκα!!

Την μπουκιά απ’ το στόμα έχασε η Καραμπάγκ! Οι Αζέροι πίστεψαν ότι έγραψαν ιστορία με την Ίντερ, αλλά ο βοηθός πήρε… πίσω το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις (0-0) κι έδωσε την πρόκριση στη Ντνίπρο

Την άφησαν… με τη γλύκα!
Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου δεν εύχεσαι αυτό που έπαθε η Καραμπάγκ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με την Ίντερ, η ομάδα απ’ το Αζερμπαϊτζάν άγγιξε το όνειρο, ωστόσο η διαιτητική τριάδα πήρε… πίσω το γκολ που πέτυχε και με το 0-0 έστειλε τη Ντνίπρο στην επόμενη φάση του Europa League.

Μετά από 93 λεπτά όπου οι αδιάφοροι «νερατζούρι» (προς τιμήν τους) χτύπησαν το παιχνίδι, ο Ρίτσαρντ Αλμέιδα σούταρε και η μπάλα -αφού κόντραρε σε αμυντικό της Ίντερ- κατέληξε στα δίχτυα. Μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς ωστόσο, ο βοηθός καταλόγισε οφσάιντ στον Τζορτζ (είτε θεωρώντας λανθασμένα ότι η μπάλα κόντραρε σ’ αυτόν, είτε κρίνοντας ότι έκλεινε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα) και άφησε με τη γλύκα οπαδούς και παίκτες.

Ενώ λοιπόν οι τελευταίοι διαμαρτύρονταν έντονα, η Ντνίπρο πανηγύριζε μια επική -όπως εξελίχθηκε- πρόκριση. Παρόλο που πριν τα σημερινά παιχνίδια ήταν τελευταίοι και αγωνίζονταν μακριά από τη φυσική τους έδρα (στο «Ολιμπίνσκι») οι Ουκρανοί δεν πτοήθηκαν. Με γκολ λοιπόν του Φεντέτσκι στο 66’ λύγισαν 1-0 την (αήττητη από τις 20 Οκτωβρίου) Σεντ Ετιέν και πέτυχαν το μίνι-θαύμα.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Καραμπάγκ-Ίντερ 0-0

Ντνίπρο-Σεντ Ετιέν 1-0
(66’ Φεντέτσκι)

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ίντερ 12 (6-2)
Ντνίπρο 7 (4-5)
Καραμπάγκ 6 (3-5)
Σεντ Ετιέν 5 (2-3) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: