Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Γλύκος: «Μας έχει αιφνιδιάσει το αποτέλεσμα»

Στο μη αναμενόμενο για όλους στον ΠΑΟΚ αποτέλεσμα κόντρα στην Γκινγκάμπ στάθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Γλύκος: «Μας έχει αιφνιδιάσει το αποτέλεσμα» Ο διεθνής γκολκίπερ του «Δικεφάλου» τόνισε πως το γρήγορο γκολ από στημένη φάση τους αιφνιδίασε και έριξε την ψυχολογία των παικτών, όπως και στο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Στάθηκε στην καλή απόδοση των Γάλλων και στα δυο ματς και πιστεύει πως είναι τυχαίο που ο αποκλεισμός ήρθε στην Τούμπα, ενώ επισήμανε πως όλοι έδωσαν όρκο να συνεχίσουν μέχρι τέλους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Δε το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Εμείς θέλαμε μόνο νίκη, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά, από μία στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα.

Καταφέραμε, ευτυχώς, και ισορροπήσαμε το ματς με το πέναλτι, ήμασταν βέβαια και τυχεροί στο δοκάρι... Θέλαμε να ‘γυρίσουμε’ το ματς, έγινε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσες, αλλά και λάθη, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν τυχεροί, μας μένει μία πίκρα για αποκλεισμό, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

Δεν νομίζω πως φταίει κάτι, έγινε προσπάθεια από όλα τα παιδιά, ήταν θετικό που παίζαμε την πρόκριση εδώ μετά από κάποια πολύτιμα εκτός έδρας αποτελέσματα, όμως δε μας ήθελε.

Πιστεύω το άξιζε και η αντίπαλος, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δύο μας παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη, παραμένουμε πρώτοι και ίσως έρθει κάτι καλό από αυτό τον αποκλεισμό.

Είπαμε με τα παιδιά στο τέλος πως έχουμε δύο στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί. Ο κόουτς, από τη μεριά του, μας τόνισε ότι πρέπει να το ξεχάσουμε, καθώς αύριο είναι άλλη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: