Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πάουλο Κάμπος στον Arena FM!!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος.
Σε μια εφ” όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Πετρουλάκη μίλησε για όλα τα θέματα των «Κίτρινων» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας, τους στόχους που έχει θέσει αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις 4 νίκες σε 4 παιχνίδια που έχει πετύχει με τον Άρη:
«Θέλω να εκφράσω την χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι έχουμε 4 συνεχόμενες νίκες με 7 τέρματα υπέρ και ένα παθητικό. Η δουλειά γίνεται σωστά  από εμένα, τους παίκτες και την διοίκηση και ο σκοπός είναι ένας, η άνοδος. Ο στόχος που έχω βάλει είναι να φέρω τον Άρη εκεί που αξίζει, στην Α’ εθνική».
Για το πώς είχε φτιάξει την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και αν μπορεί να επαναλάβει το ίδιο στον Άρη:
«Είχα έρθει στη μέση της σεζόν στον Αστέρα όταν η ομάδα βρισκόταν μακριά από τις πρώτες θέσεις. Ενώσαμε την ομάδα και καταφέραμε πολλά. Τότε που είχαμε ανεβεί στην ‘Α εθνική με τον Αστέρα είχαμε νικήσει τους 4 από τους 5 μεγάλους της Ελλάδας και είχαμε χάσει μόνο από τον Άρη».
Για το οικογενειακό κλίμα στον Άρη:
«Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Έχουμε καταφέρει να ενώσουμε την ομάδα, υπάρχει πειθαρχία και φαίνεται η δουλειά που κάνουμε».
Για το σκληρό παιχνίδι της Γ’ εθνικής:
 «Η Σούπερ Λιγκ είναι εντελώς διαφορετική. Ο Άρης πρέπει να μάθει πώς να παίζει στην Γ’ εθνική για να πετύχει τον στόχο του. Από βδομάδα σε βδομάδα μαθαίνουμε συνεχώς πράγματα για να είμαστε καλύτεροι. Το μόνο που έχει σημασία είναι στο τέλος να έρθει η άνοδος. Θέλω και πρέπει στο τέλος της χρονιάς να δώσω αυτό το δώρο στην ομάδα».
Για την πίεση που υπάρχει στον Άρη:
«Ο Άρης είναι διαφορετικός από τον Αστέρα όμως το πάθος μου για το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Η πίεση που υπάρχει δουλεύοντας στον Άρη, στον Αστέρα Τρίπολης ή ακόμα και στην Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκα είναι σίγουρα διαφορετική».
Για την στεναχώρια του κόσμου που η ομάδα βρίσκεται στην Γ εθνική:
«Υπάρχουν πολλοί που στεναχωριούνται αλλά θέλω να ξεχάσουν το παρελθόν, να στηρίξουν την ομάδα στο γήπεδο και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε ευτυχισμένους».
Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον Άρη:
«Είμαι ερωτευμένους με το επάγγελμα μου. Όταν πήρα την πρόταση από τον Άρη δεν με ένοιαζε η κατηγορία που βρίσκεται. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, ήξερα την Θεσσαλονίκη και είχα σε τεράστια εκτίμηση τον Άρη. Δεν σκέφτηκα ούτε την κατηγορία ούτε τίποτα άλλο».
Για το αν δίνει προτεραιότητα στην άμυνα ή στην επίθεση:
«Φυσικά μου αρέσει να βάζω γκολ αλλά δεν θέλω με τίποτα να δέχεται γκολ η ομάδα μου. Ευτυχώς που το πρώτο γκολ που φάγαμε χθες ήρθε ενώ κερδίζαμε 2-0. Για εμένα η τέλεια ομάδα κρατάει το 0 στην άμυνα αλλά σκοράρει κιόλας. Αυτό θέλω να πετύχω στον Άρη».
Για τις ευκαιρίες που έχασε ο Άρης στο παιχνίδι με την Αρναία:
«Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο, με όλο τον σεβασμό φυσικά προς τον αντίπαλο. Μόνο σε τετ α τετ είχαμε πέντε ευκαιρίες. Κάθε μέρα δουλεύουμε στα τελειώματα».
Για τα δύο παιχνίδια με Πανσερραϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο:
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Πρέπει να λειτουργήσουμε έξυπνα και ειδικά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος η νίκη είναι απαραίτητη. Θα κοιτάξουμε με το τιμ να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».
Για το αν τον ενδιαφέρει το κύπελλο:
«Πρέπει να μπαίνεις να κερδίσεις όπου και να πας αλλά η βασική διοργάνωση είναι το πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι ευκαιρία και όποιος και να αγωνιστεί θα είναι έτοιμος».
Για την πιθανότητα να αλλάξει η ώρα του Άρης – Πανσερραϊκός:
«Έχω ακούσει από πολλούς πως μπορεί να αλλάξει η ώρα αλλά θα περιμένω μια επίσημη ενημέρωση».
Για το αν θυμάται το παιχνίδι όταν βρισκόταν στον πάγκο του Ατρομήτου και ηττήθηκε από τον Άρη με πέναλτι του Κάλβο στο 95:
«Εκείνη την χρονιά με είχε πάρει ο πρόεδρος για την επόμενη χρονιά. Μου είχε ζητήσει να ακολουθήσω την ομάδα σε 3 τελευταία παιχνίδια και το κύπελλο. Μετά ήρθε η οικονομική κρίση και ο πρόεδρος δεν κατάφερε να με κρατήσει. Έφυγα για την Βραζιλία αλλά ποτέ δεν ξέχασα αυτό το παιχνίδι».
Για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Άρης:
«Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα που έχω τώρα στα χέρια μου. Βέβαια, είμαστε καθημερινά σε επαφή με την διοίκηση για να αποφασίσουμε τι χρειαζόμαστε και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις. Δεν θέλει πολύ χρόνο για να δω τι χρειάζεται μια ομάδα αλλά ξέρω πως θέλουμε 5-6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να γίνουν οι μεταγραφές για να μπορέσουν και οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές να παίξουν καλύτερα».
Για την περίπτωση του Δάρλα:
« Όλες οι επιλογές γίνονται από την διοίκηση. Ο Δάρλας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, προπονείται μαζί μας και θα δούμε τι θα γίνει. Με ενδιαφέρει ο παίκτης αλλά είναι θέμα της διοίκησης να τα βρει μαζί του στο οικονομικό κομμάτι».
 Για τους παίκτες που ζήτησε από την διοίκηση:
«Ζήτησα δύο αμυντικογενείς παίκτες, δύο μέσους με επιθετικές αρετές και ένα σέντερ φορ».
Για το αν είδε παίκτες στη Γ’ εθνική που ενδιαφέρουν τον Άρη:
«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος που με ενδιαφέρουν αλλά υπάρχουν περιπτώσεις και από την Β’ κατηγορία. Πριν ανακοινωθεί όμως οτιδήποτε πρέπει να υπάρχει η υπογραφή. Έχω ζητήσει κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μέχρι να γίνει κάτι επίσημο».
Για την περίπτωση του Κόκε:
«Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Άρη και θα ήταν σημαντικό να έρθει. Αυτό το θέμα είναι στα χέρια της διοίκησης. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται μεγάλους παίκτες και αν ο ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος να έρθει στην Γ΄ εθνική είναι ανοιχτές οι πόρτες».
Για το γεγονός πως οι παίκτες πηγαίνουν στον πάγκο μόλις σκοράρουν:
«Είναι κάτι αυθόρμητο που δείχνει πως είμαστε ενωμένοι. Οι παίκτες δεν έρχονται να αγκαλιάσουν μόνο εμένα αλλά ολόκληρο τον πάγκο».
Για τα θετικά μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο του Άρη:
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φίλους του Άρη που κάνουν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και μας βοηθάν».
Για το αν θα έκανε αυτόν τον σχεδιασμό αν ξεκινούσε από την αρχή του πρωταθλήματος:
«Είναι αλλιώς να ξεκινάς από την αρχή. Σίγουρα θα είχα διαλέξει κάποιους διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις. Το θέμα είναι πως όταν ήρθα η ομάδα ήταν 11η αλλά με την δουλειά πετύχαμε πολλά. Όταν ξεκινάς από την αρχή είναι διαφορετικά».
Για τις ήττες που είχε δεχθεί η ομάδα από τον Καμπανιακό και την Δόξα Δράμας:
« Στις ήττες όλοι μένουν στεναχωρημένοι. Τώρα έχουμε κάνει 4 νίκες, ελπίζω να συνεχίσουμε μόνο με επιτυχίες και πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει στο παρελθόν».
Για το αν θέλει να μείνει χρόνια στον Άρη:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γαλανό που με πίστεψε και με έφερε στον Άρη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης αλλά και τον κ. Τοπαλίδη που ήταν μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και ο σκοπός είναι να φτάσουμε στην άνοδο. Θα ήθελα πολύ να μείνω χρόνια στον Άρη επειδή αγαπάω την Θεσσαλονίκη και τον κόσμο της ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσω για πολύ καιρό με επιτυχίες».
Για την θέση που έπαιζε ως ποδοσφαιριστής:
«Έπαιζα πλάγιος επιθετικός αλλά και 10αρι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: