Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

«Χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας και μίλησε για την ήττα του «Δικεφάλου» από την Ξάνθη αλλά και την ανάγκη που υπάρχει να ενισχυθεί η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Κερδίσαμε στο Καραϊσκάκη, γκέλαρε ξανά ο Ολυμπιακός αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα έχει φοβερά σκαμπανεβάσματα. Αυτοί που είναι στο τιμ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρουν κάποια λύση».
Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα θέλει 3 παίκτες 11αδας αν θέλει να μείνει στη κορυφή. Είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε 7 βαθμούς μέσα σε μια έδρα που παίρνουμε αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει βάθος. Κάποια στιγμή θα αρχίσουν οι τραυματισμοί και δεν μπορεί να βγει το πρωτάθλημα».
Για την εμφάνιση στη Ξάνθη:
«Ήταν μια απαράδεκτη εμφάνιση. Η άμυνα έμπαζε από παντού και οι παίκτες έμοιαζα σαν να είναι… 500 κιλά. Ο Κλέιτον είναι 35 χρονών και άφηνε την άμυνα πίσω. Φάνηκε η κούραση. Ο ΠΑΟΚ όταν πρέπει να παίξει μπάλα έχει πρόβλημα. Όταν είναι το αουτσάιντερ μπορεί αλλά όταν είναι το φαβορί δεν έχει τον παίκτη που μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι. Την Πέμπτη με την Γκινγκάμπ ο ΠΑΟΚ πρέπει να δημιουργήσει, δεν γίνεται να στηθούμε στην άμυνα».
Για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει να μην φάει γκολ. Η Γκινγκάμπ έκανε μια νίκη μέσα στην Ρεμ και αυτό με προβληματίζει. Είναι επικίνδυνη ομάδα και αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα».
Για το αν μπορεί να αγωνιστεί ο Τζιόλης ως στόπερ:
«Εγώ βλέπω πως δεν μπορεί στη θέση του στόπερ. Ο άνθρωπος είναι για το κέντρο δεν μπορεί πίσω».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: