Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κασίγιας: «Ατλέτικο και Μπάγερν οι κύριοι αντίπαλοί μας»

Η Ατλέτικο και η Μπάγερν είναι οι κύριοι αντίπαλοι της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα θα παλέψει μόνο για το πρωτάθλημα.

Κασίγιας: «Ατλέτικο και Μπάγερν οι κύριοι αντίπαλοί μας»
Με την Ατλέτικο και τη Μπάγερν θα παλέψει η Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας. Ο αρχηγός της «βασίλισσας», σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε ότι οι Βαυαροί και οι «ροχιμπλάνκος θα είναι οι κύριοι αντίπαλοι των «μερένχες» στην Ευρώπη, ενώ με τη Μπαρτσελόνα θα παλέψουν μόνο για το πρωτάθλημα.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους με την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε. Στόχος μας είναι και το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στην Ευρώπη οι κύριοι αντίπαλοί μας είναι η Μπάγερν και η Ατλέτικο», είπε ο 33χρονος πορτιέρο που στη συνέχεια μίλησε για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Θέλουμε να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές με τη Ρεάλ. Τα πήγαμε πολύ καλά την περασμένη σεζόν και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε τη χρονιά», ήταν τα λόγια του Ισπανού τερματοφύλακα που τέλος αναφέρθηκε στον Ντελ Μπόσκε και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο EURO του 2016.

«Θα είμαι κολακευμένος αν ο Ντελ Μπόσκε πιστεύει ότι μπορώ να προσφέρω στην εθνική ομάδα και με καλέσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Μία καλή πορεία στο EURO 2016 της Γαλλίας θα μας δώσει την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: