Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Χάμες: «Το κλειδί είναι ότι όλοι αμυνόμαστε»

«Κλειδί» της εκπληκτικής φόρμας της Ρεάλ είναι ότι όλοι οι παίκτες αμύνονται, όπως δήλωσε ο Χάμες Ροντρίγκες σε συνέντευξή του, ενώ επισήμανε ότι ήταν το όνειρό του να αγωνιστεί στη «βασίλισσα».

Χάμες: «Το κλειδί είναι ότι όλοι αμυνόμαστε»
Ο ενεργός ρόλος όλων των παικτών και η μαζική αμυντική λειτουργία είναι το «κλειδί» της εκπληκτικής φόρμας της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την καλή πορεία της ομάδας του, τον Κάρλο Αντσελότι, τη «Χρυσή Μπάλα», τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και το παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί στη «βασίλισσα».

«Ο προπονητής μας ζητάει συνεχώς περισσότερη αμυντική προσήλωση. Αυτό είναι και το "κλειδί" της εκπληκτικής μας φόρμας. Όλοι αμυνόμαστε και γενικά είμαστε ενεργοί σε όλα τα καθήκοντα της ομάδας. Κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο κάθε στιγμή. Άλλωστε, μία ομάδα με τόση ποιότητα, όπου ο καθένας παλεύει μέχρι τέλους, είναι πιο ανταγωνιστική», είπε ο 23χρονος μέσος των «μερένχες», που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερο λόγια για τον προπονητή του.

«Ο Αντσελότι είναι ένας εκπληκτικός προπονητής και μας μιλάει συχνά. Μου έχει μάθει πολλά τους τελευταίους μήνες. Δουλεύω σκληρά, ώστε να συνεχίσω να μαθαίνω από αυτόν. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί του», τόνισε ο πρώην παίκτης της Μονακό, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ταπεινότητα που δείχνει εκείνος και οι συμπαίκτες του στο γήπεδο.

«Ο μόνος τρόπος για να κατακτήσουμε τους στόχους μας είναι να είμαστε ταπεινοί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πάντα ταπεινοί και σεβόμαστε όλους τους αντίπαλους», ήταν τα λόγια του Κολομβιανού διεθνούς μέσου.

Ο Χάμες Ροντρίγκες "μετακόμισε" το καλοκαίρι από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 75 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ο ίδιος, πάντως, επισήμανε ότι ήταν το παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί στη «βασίλισσα».

«Ήθελα να αγωνιστώ στη Ρεάλ από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Δε μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου που είμαι εδώ. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το απολαμβάνω περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε σαν οικογένεια», είπε ο μέσος των πρωταθλητών Ευρώπης που, στη συνέχεια, τόνισε ότι πάντα προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό όταν αγωνίζεται.

«Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Πάντα θέλω να νικάω. Προσπαθώ να βελτιώνομαι σε κάθε τομέα. Θέλω κάθε μέρα να είμαι καλύτερος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», δήλωσε ο 23χρονος Κολομβιανός, που στο τέλος μίλησε για τη «Χρυσή Μπάλα» και τον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είναι ένα τρόπαιο που όλοι οι παίκτες ονειρεύονται, όμως η φετινή "Χρυσή Μπάλα" ανήκει στον Κριστιάνο. Θα την κατακτήσει και πάλι φέτος, επειδή το αξίζει, είναι τόσο απλό. Θα πρέπει να έχει το 99% των ψήφων. Όπως είπε και ο προπονητής μας, υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στον Ρονάλντο και στους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή. Η ποιότητά του φαίνεται. Δουλεύει πολύ σκληρά, ώστε να συνεχίσει να είναι αυτό που είναι τώρα, ο καλύτερος στον κόσμο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: